Agenda

dinsdag 18 december 2018

Oudpapier actie

De volgende oudpapier actie is op 6 februari. Laten we samen, met familie, buren enz. weer zorgen dat er flink gewicht kan worden weggewerkt. Wat de school dan weer een goed te besteden bedrag oplevert. Alles, ten gunste van de kinderen!

dinsdag 05 februari 2019

Oudpapier actie

De volgende oudpapier actie is op 13 maart. Laten we samen, met familie, buren enz. weer zorgen dat er flink gewicht kan worden weggewerkt. Wat de school dan weer een goed te besteden bedrag oplevert. Alles, ten gunste van de kinderen!

dinsdag 12 maart 2019

Oudpapier actie

De volgende oudpapier actie is op 17 april. Laten we samen, met familie, buren enz. weer zorgen dat er flink gewicht kan worden weggewerkt. Wat de school dan weer een goed te besteden bedrag oplevert. Alles, ten gunste van de kinderen!

dinsdag 16 april 2019

Oudpapier actie

De volgende oudpapier actie is op 29 mei. Laten we samen, met familie, buren enz. weer zorgen dat er flink gewicht kan worden weggewerkt. Wat de school dan weer een goed te besteden bedrag oplevert. Alles, ten gunste van de kinderen!

dinsdag 28 mei 2019

Oudpapier actie

De volgende oudpapier actie is op 17 juli. Laten we samen, met familie, buren enz. weer zorgen dat er flink gewicht kan worden weggewerkt. Wat de school dan weer een goed te besteden bedrag oplevert. Alles, ten gunste van de kinderen!

dinsdag 16 juli 2019

Oudpapier actie

Laten we samen, met familie, buren enz. weer zorgen dat er flink gewicht kan worden weggewerkt. Wat de school dan weer een goed te besteden bedrag oplevert. Alles, ten gunste van de kinderen!

maandag 22 juli 2019

Zomervakantie

Jaarplanner

Schoolvakanties

   
Zomervakantie22 juli 201930 augustus 2019